Juni 2019

Dauwtrapwandeling 8 juni 2019

 

Op zaterdag voor Pinksteren is de 14e Dauwtrapwandeling. Deze keer is de start en het ontbijt bij het bloembollenbedrijf van Wendy en Kees Vlaar-Wagenaar. Dat ontbijt is voor de eerste keer niet in de Roode Leeuw. Echter, deze traditie is door Bob en Jantien veilig gesteld, want zij gaan ons daarbij helpen, zodat na de wandeling er weer een heerlijk ontbijt voor ons klaar staat.

We maken er weer een mooie route van. Nu eens een keer langs de andere kant van de A7. We lopen langs historische punten, die je misschien wel kent, maar het hoe en waarom wordt verteld tijdens de wandeling.

 

Het is jammer dat onze voorzitter Lou tijdelijk in het ziekenhuis in Amsterdam moet verblijven. We hopen dat hij weer snel helemaal herstelt. Dan is hij volgend jaar weer aan de beurt om de leiding van de wandeling op zich te nemen.

 

U kunt zich nog opgeven tot vrijdag 7 juni door onderstaande strook in te vullen en in de brievenbus te doen bij Annie Vlaar, Dr. De Vriesstraat 33B, of per email: annievlaaroudeman@gmail.com.

 

Locatie start en ontbijt: Oosterstraat 15a

Datum: zaterdag 8 juni 2019

Tijd: 5.15 uur ontvangst met koffie/thee

Kosten: €8,–, te voldoen voor aanvang van de wandeling.