Juni 2017

Wanneer u dit leest is misschien de 12e Dauwtrapwandeling (3 juni) al geweest. Op dit ogenblik komen de opgaves binnen. We hebben ook deze keer weer een mooie route uitgezet. Het startpunt is bij de beeldbepalende boerderij “De Beukenhof” van Jaap en Anita Bontekoning.

De daaropvolgende zaterdag 10 juni is er de Rabo-fietstocht. Meestal hebben we een vaste ploeg, maar wilt u met ons meefietsen, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Lou Klaver, tel. 591290.

Dan gaan we nog niet op zomerreces, want op 13 juni is er weer een foto-scanmiddag bij Lida Admiraal-Peper, Westerstraat 78. Heeft u een foto met personen of dorpsgezichten betreffende onze dorpen Sijbekarspel-Benningbroek, neem ze mee. U geeft of vertelt dan de bijbehorende gegevens aan ons, wij scannen de foto’s, welke u dan weer mee naar huis kunt nemen. Wij zorgen ervoor dat uw foto in de beeldbank wordt opgenomen. Als de beeldbank eenmaal op internet geplaatst is, zullen alle foto’s (bijvoorbeeld van oud dorpsgenoten, van gebeurtenissen of van oude dorpsgezichten) voor iedere geïnteresseerde via onze website toegankelijk zijn. Dus van harte welkom op dinsdag 13 juni a.s. van 14.00 tot 16.00 uur.