April 2023

Wanneer u dit leest is de jaarvergadering al gehouden. Doordat de copy al vroeg bij de redactie van de dorpskrant dient te worden ingeleverd, is hier nog geen verslag van.

Wij richten nu onze aandacht op de volgende activiteit, namelijk de jaarlijkse dauwtrap-wandeling op de zaterdag voor Pinksteren, dit jaar op 27 mei. De start en het ontbijt is deze keer in de kerk van Sijbekarspel. 
Wat betreft de toekomstplannen van deze Protestantse kerk zijn er de afgelopen maanden initiatieven gekomen van een aantal mensen uit Sijbekarspel. Zij hebben plannen om meer activiteiten te organiseren in en rond deze kerk. Wij zijn door hen benaderd met de vraag of de jaarlijkse dauwtrapwandeling in de omgeving van de kerk kan plaatsvinden. Een prima idee! Samen met hen gaan we de plannen uitwerken.

Het zal zeker een bijzondere wandeling worden door de weilanden rondom de kerk, met uitleg over de historie en het ontstaan van de Kerkbuurt. De wandeling duurt ongeveer twee uur en ook niet-leden zijn van harte welkom. De kosten en starttijd zijn nog niet bekend. Meer informatie is te lezen in de dorpskrant van mei. De leden krijgen persoonlijk een uitnodiging. Noteert u alvast de datum.

Dauwtrappen zaterdag 27 mei.
Locatie start en ontbijt: Protestantse kerk Sijbekarspel, Westerstraat 42.